Het gezicht is het meest zichtbare gedeelte van het lichaam, waarmee het zeer bepalend kan zijn voor de manier waarop u uzelf ziet. Wanneer u hier ontevreden over bent kan dit uw leven dan ook sterk beheersen. Dr. Fantozzi en zijn vakbekwame team voeren een breed scala effectieve en hoogwaardige ingrepen uit, gericht om iedereen zich op zijn of haar best te laten voelen door het creëren van esthetische harmonie. Clinic Fantozzi is zeer ervaren in het uitvoeren van plastische en cosmetische ingrepen voor het gezicht. Van over de hele wereld weet men ons dan ook te vinden, wegens onze reputatie voor kwalitatief hoogwaardige resultaten, veilig uitgevoerde ingrepen en goede patiëntenzorg.

Bij Cinic Fantozzi begrijpen wij dat het ondergaan van een plastische of cosmetische ingreep een zeer intensief persoonlijk proces is. Wij staan dan ook 24/7 klaar voor onze cliënten in het geval van vragen of onzekerheden. Het welzijn van onze cliënten staat hierbij centraal, waarbij wij individuele aandacht hoog in het vaandel hebben staan. We geloven dat deze details het verschil kunnen maken en dit uiten we graag op verschillende manieren. Lees op deze pagina meer over hoe wij onze eigen unieke, personal touch geven aan dit proces.

Hieronder vindt u de verschillende behandelingen welke Clinic Fantozzi aanbiedt. Voor meer informatie over de specifieke ingrepen kunt u op de desbetreffende link klikken. Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden of een persoonlijk advies wenst, neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Botox
Botox

Ear Remodeling - Otoplasty
Facelifting
Facelifting - Rhytidectomy
Botox
Facial Reconstructive Surgery
Botox
Hair Replacement
Botox
Laser Skin Treatment
Botox
Lip Enhancement
Botox
Facial Lipo-Filling
Botox
Microdermabrasion
Botox
Nose Remodeling (Rhinoplasty)
Botox
Eyelids (Blepharoplasty)