1460324189655Clinic Fantozzi heeft een aantal speerpunten waaronder het aanbieden van een optimale service. Hieronder vallen ook de totaalpakketten welke wij aan onze internationale cliënten aanbieden. Middels deze pakketten zullen wij de gehele reis voor u organiseren. Wij vinden het hierbij van dermate groot belang dat het u aan niets ontbreekt en u zo ontspannen mogelijk de operatie ondergaat. Hieronder vindt u alle aspecten welke wij voor u zullen verzorgen. Indien u meer informatie of een persoonlijk en professioneel advies wenst, neem dan contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij ook een consult via Skype voor u arrangeren met Dr. Fantozzi. Op deze manier kunt u Dr. Fantozzi voorafgaand aan uw reis alvast ontmoeten. Daarnaast geeft dit ons het unieke voordeel om nog beter op uw esthetische wensen in te spelen en u te voorzien van een persoonlijk advies.

Vlucht

De reist begint al op het moment dat u uw huisdeur achter u dichttrekt en uw weg naar het vliegveld vervolgd voor uw vlucht naar Rome. Wij zullen er dan ook voor zorgdragen dat wij uw vliegtickets arrangeren. Indien gewenst kunnen wij ook voor uw partner en/of familie een vlucht regelen, zodat u niet alleen hoeft te reizen wanneer u dit niet prettig vindt. Wij zullen hierbij niets aan het toeval overlaten. Tevens kunnen wij het vervoer van en naar het vliegveld arrangeren. U hoeft zo alleen nog maar uw bagage in te checken om uw weg naar Rome te vervolgen.

Flexjet 25 Jet Card Program Adds Premium Perks to Enhance Luxury Jet Travel
Flexjet 25 Jet Card Program Adds Premium Perks to Enhance Luxury Jet Travel
Vervoer en Privéchauffeur

Bij aankomst op het vliegveld zal er een privéchauffeur op u wachten om u naar uw hotel of desgewenst direct naar Clinic Fantozzi te brengen. Mocht u tijdens uw verblijf in Rome van deze diensten gebruik willen blijven maken, zullen wij arrangeren dat de chauffeur gedurende deze periode geheel tot uw beschikking staat. Uiteraard wordt u op de dag van vertrek ook weer naar het vliegveld gebracht.

mercedes-benz-c-class-w205_hometeaser_814x407_11-2013

Hotel

Clinic Fantozzi werkt samen met de meeste prestigieuze en exclusieve hotels van Rome, waarbij wij op basis van uw wensen het juiste hotel voor u kunnen selecteren. We vinden het belangrijk om hierbij te vermelden dat de hotels van alle gemakken zijn voorzien. Denk hierbij aan de mogelijkheid om in volledige anonimiteit te verschijnen en dat de aankomst discreet verloopt, uitstekende eetgelegenheden binnen het hotel, spa faciliteiten en in sommige gevallen zelfs een privé lift welke direct naar uw kamer leidt.

Hotel Indigo St. George

Operatie

Voorafgaand aan uw komst zullen wij reeds een telefonisch consult met u houden, zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen en u vooraf precies weet wat u kunt verwachten. Daarnaast kunnen wij tevens een consult via Skype voor u arrangeren. Op deze manier kunt u Dr. Fantozzi voorafgaand aan uw reis alvast ontmoeten. Tevens geeft dit ons het unieke voordeel om nog beter te kunnen inspelen op uw esthetische wensen en u van een persoonlijk advies te voorzien. Op het moment van aankomst zullen wij zorgdragen dat uw persoonlijke dossier bij Clinic Fantozzi klaarligt. Tijdens het persoonlijke consult zullen wij uw wensen vervolgens nogmaals doornemen en voorzien van de nodige informatie.

Het is volledig aan u om te bepalen wanneer u uw operatie wilt ondergaan. Of u nu eerst een paar dagen wilt genieten van de prachtige stad Rome of dat u prefereert op het moment van aankomst de operatie te ondergaan, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De privékliniek van Clinic Fantozzi is volledig uitgerust om de cosmetische ingrepen welke worden aangeboden uit te voeren. Voor de overige ingrepen maakt het team Fantozzi gebruik van de faciliteiten van verscheidende ziekenhuizen binnen Rome. Afhankelijk van uw wensen zal de desgewenste operatie worden uitgevoerd in één van deze gelegenheden, welke uiteraard allen voldoen aan de veiligheidseisen en op technisch gebied van moderne en innovatieve apparatuur zijn voorzien. Het team van Clinic Fantozzi is zeer kundig en volledig gekwalificeerd, waarbij uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit wordt gewerkt.

Na de behandeling staat dr. Fantozzi volledig tot uw beschikking waarbij een nacontrole en nazorg hoog in het vaandel staan. We zullen uw herstelperiode nauwlettend volgen en te allen tijde voor u beschikbaar zijn.

dsc_0037-2_med_hr

Aftercare

Om uw herstel te verspoedigen en de resultaten van uw ingreep nog verder te bevorderen, zullen wij tevens een persoonlijk nabehandelingstraject voor u ontwikkelen. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse mogelijkheden om in kuurverband behandelingen met bindweefselmassages of lymfedrainage te ondergaan, hetgeen een complementaire werking heeft bij ingrepen zoals liposuctie of een facelift. De hotels waar wij mee samenwerken zijn allen voorzien van uitmuntende spafaciliteiten, alwaar u deze speciaal op u afgestemde behandelingen kunt ondergaan. Mocht u het prettiger vinden om de behandelingen bij een schoonheidsinstituut te ondergaan is dit ook mogelijk. Wij werken samen met verschillende faciliteiten binnen Rome, die u met alle discretie en deskundigheid behandelen.

Argileto

Sightseeing in Rome

Rome is een wereldstad met een rijke historie, waar u dagen kunt genieten van de vele adembenemende bezienswaardigheden. Of het nu is van de Trevifontijn, het Colosseum of het Pantheon, tijdens uw verblijf in Rome bieden wij u graag de mogelijkheid om deze bijzondere plaatsen te bezoeken. Mocht u het prettiger vinden om de toeristische bezienswaardigheden te vermijden nemen we u met liefde mee naar de verborgen schatten van Rome, waar u in alle rust kunt genieten van alles wat deze stad u te beiden heeft.

Uiteraard zijn er ook vele uitgaansmogelijkheden in Rome, geheel afgestemd op uw wensen. Wij bieden de mogelijkheid om binnen prestige clubs in Rome zoals Shari Vari en Gilda geheel in stijl te verkeren. Tevens kunt u genieten van het typisch Italiaanse ‘aperitivo’, waarbij met name Salotte 42 zeer hoog aangeschreven staat.

Wij staan volledig tot uw beschikking om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken en nemen je graag mee naar de mooiste plekken van Rome. Uiteraard wordt alles afgestemd op uw wensen en niets aan het toeval overgelaten.

spanish-steps-rome

Italiaanse Keuken

Tijdens uw verblijf kunnen er in het hotel speciale menu’s worden gereserveerd afgestemd op het hetgeen wat u op dat moment nodig heeft, bereidt met de grootst mogelijke zorg. Mocht u graag de verschillende culinaire hotspots in Rome willen verkennen, zullen wij u uiteraard ook adviseren welke restaurants u kunt bezoeken. Indien gewenst zullen wij tevens zorgdragen voor de reserveringen aldaar.

SONY DSC
SONY DSC