Het team Clinic Fantozzi wordt sinds 2015 versterkt door Tirza van Dam. De plastische- en cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door dr. Fabio Fantozzi, waarbij hij veiligheid en de waardering en respect voor natuurlijke schoonheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast richt Tirza zich vooral richten op het gebied van marketing, public relations en het creëren van nieuw draagvlak op internationaal gebied, waarbij zij continu de focus leggen op het aangaan van duurzame samenwerkingsverbanden. Op deze manier willen wij, door het combineren van onze krachten, onze cliënten hoge kwaliteit service bieden. Door het steeds volgen van nieuwe trainingen houden wij onze kennis up-to-date en blijven wij voorop op het gebied van innovaties, waarbij wij de veiligheid en de kwaliteit van de gebruikte technieken altijd voorop hebben staan.

Tirza van Dam
“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life”
IMG_5065

Aldaar ik van oorsprong Nederlandse ben, heb ik altijd een buitengewone interesse gehad in andere culturen in de breedste zin van het woord. De keuze om mijn studies dan ook op een internationaal gebied te volgen was dan ook snel gemaakt. Afgelopen jaren heb ik mij via Language and Culture Studies verdiept in de Portugese taal en de rijke culturen die gepaard gaan met deze taalgebieden. Daar waar ik gemerkt heb dat het in de alsmaar verder globaliserende wereld waar we in leven gunstig is om naast het beheersen van een wereldtaal ook cijfer- en bedrijfsmatige kennis te hebben, heb ik ervoor gekozen dit te combineren met een studie Economics and Business Economics. Hierbij heb ik mijn master International Economics ook daadwerkelijk in Portugal mogen afronden. Na het afronden van mijn studies heb ik de kans gekregen om op internationaal niveau projecten te vervullen voor een gerenommeerd Nederlands cosmeticamerk voor huidverbetering. Hier heb ik mijn passie voor de beautybranche ontwikkeld. De synergie tussen ons op zowel professioneel als persoonlijk vlak en de kans die dr. Fantozzi ons gegeven heeft om het team te komen versterken, hebben mij uiteindelijk naar Rome gebracht. Een prachtige stad die ik vanaf het moment van aankomst in mijn hart heb gesloten en waar ik me volledig inzet voor Clinic Fantozzi.