Overhangende oogleden en wenkbrauwen, wallen en rimpelvorming rond de ogen zijn opvallende tekenen van veroudering in het gezicht en kunnen u een vermoeid uiterlijk geven. Wanneer de bovenoogleden over de ogen heen hangen kan dit zelfs leiden tot verminderd zicht en hoofdpijn. Ooglidcorrectie kan een passende oplossing zijn om de effecten van veroudering rondom de ogen te corrigeren. In het menu hieronder vindt u meer informatie over ooglidcorrectie. Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden of een persoonlijk en professioneel advies wenst, neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Consult
Tijdens een vrijblijvend consult zal dr. Fantozzi alle aspecten van de ooglidcorrectie bespreken. Uw esthetische wensen worden uitgebreid besproken, waarna hij u kan adviseren welke behandelmethode hier het best op aan zal sluiten. Tijdens het consult wordt u tevens geïnformeerd over de resultaten welke u kunt verwachten, mogelijke downtime en tijdelijke restricties naar aanleiding van de ingreep. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent. U kunt er zeker van zijn dat u een eerlijk en professioneel advies ontvangt tijdens dit consult.
Behandeling

Het is mogelijk om zowel de bovenoogleden als de onderoogleden te corrigeren tijdens een ooglidcorrectie. Bij een bovenooglidcorrectie zal Dr. Fantozzi overtollige huid en zo nodig ook vet- en spierweefsel wegnemen. Dit wordt gedaan via een incisie in de natuurlijke oogplooi, om zo zichtbaar littekenweefsel tot een minimum te beperken. Tijdens het genezingsproces zal het litteken steeds verder vervagen en zal na verloop van tijd slechts nog een zeer fijn lijntje zijn, welke niet zichtbaar is wanneer de ogen geopend zijn. Onderooglidcorrectie is zeer effectief voor het verminderen van wallen onder de ogen. Tijdens deze ingreep zal tevens overtollige huid, vet- en spierweefsel weg worden genomen. Daar de incisie in de wimperlijn wordt gemaakt zal er geen zichtbaar littekenweefsel zijn na de ingreep. Afhankelijk van uw voorkeuren kan de ooglidcorrectie worden uitgevoerd op beiden oogleden of slechts op de boven- of onderoogleden. Het resultaat is een meer jeugdige en vitale uitstraling. Om de resultaten verder te bevorderen wordt ooglidcorrectie vaak uitgevoerd in combinatie met andere cosmetische ingrepen, zoals bijvoorbeeld een facelift of een voorhoofdslift. U vindt meer informatie over facelifting op deze pagina. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving en narcose, waarbij de duur van de ingreep ongeveer 15 minuten per ooglid beslaat. Ongeacht de omvang van de ooglidcorrectie, u kunt ervan verzekerd zijn dat dr. Fantozzi en zijn kundige team geen concessies doen met betrekking tot de kwaliteit en de veiligheid van de behandeling.

Na de behandeling
Tijdens het eerste consult zal dr. Fantozzi u informeren over de verwachte downtime, eventuele tijdelijke beperkingen en het nabehandelingstraject na de ooglidcorrectie. Op deze manier weet je voorafgaand aan de behandeling precies wat je kunt verwachten. Om de kwaliteit en resultaten te kunnen waarborgen zal er tevens een afspraak worden gepland voor een controle. Indien gewenst zal Clinic Fantozzi tevens een individueel nabehandelingstraject voor u ontwikkelen, om zo de resultaten nog verder te bevorderen.

Voor en na foto's