Op een van de mooiste historische plekken in Rome vindt u  Clinic Fantozzi. Een moderne kliniek waarbij de klassieke Italiaanse stijl de overhand heeft. U waant zich in een wereld van rust en schoonheid, waarbij uw wensen centraal staan. Een team van specialisten onder begeleiding van dr. Fantozzi staan in haar geheel tot uw beschikking. Wij leveren onze diensten waarbij beauty and health in harmony het uitgangspunt is. Hierbij hebben wij oog voor detail, waarbij de veiligheid altijd gewaarborgd wordt.

Om te komen tot het voor u gewenste resultaat hechten wij veel waarde aan kennis en ontwikkeling en zullen wij er te allen tijde voor zorgen dat onze kennis voldoet aan de gewaarborgde kwaliteit. Ons team is zeer vakbekwaam,  waarbij jarenlange werkervaring er onder andere toe geleid heeft dat dr. Fantozzi een van de meest gerenommeerde  plastische chirurg van Italië is. Zijn vakkundigheid is ook wereldwijd niet onopgemerkt gebleven, waarbij hij meerdere publicaties heeft uitgebracht, een graag geziene gastspreker is op internationale congressen en sinds 2013 benoemd is tot president van de ACEIP – the European Association of Plastic Surgery.

Graag nemen wij je even mee naar de oorsprong van de plastische chirurgie.  De eerste gedocumenteerde neuscorrectie heeft plaatsgevonden in Italië en is  uitgevoerd rond 1500. Sinds deze periode is er veel oog voor schoonheid, waarna de plastische- en cosmetische chirurgie  in een stroomverstelling geraakt. Hiertoe hebben prestige universiteiten in Italië vele kundige artsen opgeleid en doen dit tot op de dag van vandaag nog steeds, waarmee Italië wereldwijd ook als toonaangevend wordt gezien op het gebeid van plastische chirurgie. De kracht ligt in de combinatie van wetenschap en kunst. Michelangelo is hier een prachtig voorbeeld van. Een kunstenaar pur sang met oog voor detail waarbij schoonheid op een beeldende doch realistische manier weergegeven werd. Hij is een inspiratiebron geweest voor vele chirurgen, zoals Tagliacozzi en Pieri die vanuit diezelfde perceptie naar schoonheid keken. Wanneer u kiest voor het ondergaan van uw ingreep in Italië kunt u dan ook de meest geavanceerde technieken verwachten, waarbij naast veiligheid de esthetische harmonie absoluut voorop staat.