foto mia sito (1)Bij Clinic Fantozzi streven we ernaar om uw innerlijke schoonheid ook aan de buitenkant te kunnen reflecteren. Deze esthetische harmonie kan worden vervolmaakt met een gezonde en stralende lach. Reeds sinds de oprichting van Clinic Fantozzi mogelijk wij met veel genoegen samenwerken met Alberto Palattella Institute, een toonaangevende praktijk voor tandheelkunde welke is gespecialiseerd in esthetische en cosmetische tandheelkunde. De kliniek is een waar familiebedrijf, waarbij Prof. Dr. Alberto Palattella deze met veel eer mag leiden als zijnde vierde generatie. De ongebreidelde passie voor het vak, expertise en continue investeringen in nieuwe technieken hebben er toe geleid dat Alberto Palattella Institute is uitgegroeid tot een gerenommeerde kliniek.

Het Alberto Palattella Institute is zeer modern en voorzien van de meest technologisch geavanceerde apparatuur is ingericht met moderne en de meest geavanceerde apparatuur, waarbij de klassiek Italiaanse uitstraling van het pand gewaarborgd blijft. Veiligheid en hygiëne staan beiden hoog in het vaandel en hiertoe worden de laatste innovaties op de voet gevolgd. De apparatuur evenals de instrumenten waarmee de kliniek werkt zijn allen CE gecertificeerd.  Met specialistische porseleintechnieken, facings, inlays, kronen, bruggen, implantaten of orthodontie kunnen zij eenieder voorzien van de glimlach die u altijd al gewenst heeft.

Na een uitgebreide intake en zorgvuldige analyse van uw profiel, wordt er een persoonlijk behandelplan ontwikkeld. Dit behandelplat omvat zowel de functionele details als uw esthetische wensen. Of het nu gaat om algemene tandheelkunde, kronen of brugwerk, orthodontie, prothesen, implantaten, endodontie, parodontologie of mondhygiëne, de kliniek heeft  alle disciplines en behandelmogelijkheden in huis. Het team bij Alberto Palattella Institute bestaat uit gekwalificeerde tandartsen en mondhygiënisten die allen dezelfde visie delen en optimale dienstverlening bieden. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website. Tevens kunt u via ons een afspraak maken.

Logo Alberto PalattellaHet Alberto Palattella Institute is gevestigd op Corso Francia, 158 – 00191 Roma
Telefoon: +39 06 3340522 of +39 06 3338730